Messi i Villa S.L.

Leo Messi y David Villa

Està clar que la societat Messi-Villa torna a donar molt rendiment al Barça. Ambdos son letals per les defenses contraries. Ahir Messi va fer dos gols i una assistència a Villa mentre que el Guaje va anotar-se una diana i una assistència, aquest cop per l’argentí.
I es que Messi té una velocitat i una capacitat per desordenar defenses que el fan imparable mentre que l’asturià és un finalitzador de categoria que es converteix en el seu millor aliat. Veient la capacitat d’entesa que van mostrar ahir i l’efusivitat amb la què van celebrar els gols està clar que tornar a haver-hi feeling entre ells.
Això no treu que és cert que en un moment de la temporada van tenir alguna petita diferència. No es cap secret que Villa ho ha passat molt malament. Desprès de 8 mesos lesionat, l’asturià es considerava injustament tractat pel cos tècnic que creia que li havia de donar més titularitats. Això va crear una sensació d’ingratitut en Villa que recordem va trencar-se la tíbia amb una fractura per estress al optar per forçar enlloc d’ aturar-se en mig de la temporada prioritzant els interessos del Barça per davant dels seus propis. I en aquesta lluita personal de Villa per recuperar la confiança dels entrenadors, Messi li va recriminar amb amb escarafalls a Villa que no li donés la pilota al primer toc. Evidentment, a Villa no li va agradar el gest. En la derrota davant el cèltic en partit de champions a Glasgow , en el min 80 Messi va tornar a recriminar l’asturià que optés per xutar enlloc de fer-li la passda amb ell. Alló va encendre l’asturià que li va demanra explicacions a Messi a l’interior del Vestidor del cèltic park. Als propers partits villa va despareixer dels onzes titulars. L’asturià va interpretar que l’argentí tenia certa influencia en el fet que no jugués tant com ell creia que es mereixia. Els tècnics van detectar aquestes diferencies i Tito Vilanova va intentar calmar els ànims. Alló va provocar que Villa es plantegés seriosament acceptar l’oferta que va fer l’Arsenal per ell en el mercat d’hivern.
Però una trucada de Vilanova que li va reiterar la confiança en ell per fer-li veure que seria molt important per l’equip en aquest segon semestre de la temporada perqupe acabaria d’agafar la foma física i una conversa amb messi per aclarir les seves diferències que van reforçar la seva relació i van camar els ànims de l’asturià. Per tant, és cert que Villa i Messi es porten fenomenal en l’actualitat però també és cert que bvan tenir les seves diferencies. Ara, Villa torna a ser el d’abans i Messi ha recuperat el seu millor soci en atac que li obre espais per la banda o fixa als centrals pel mig en funció de com jugui l’adversari.
Entre Villa i Messi no ha passat res extraorindari que no hagi passat també en altres vestidors al llarg d’un temporada quan un futbolista no li acaben de sortir les coses.
La conclusió es que Villa és un extraordinari golejador i un futbolista molt fort mentalment que ha persistit fins arribar a tornar a ser el gran jugador que és al que , potser valorarem molt més quan ja no hi sigui.

Pin It

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>