Messi havia promés el seu suport a Madrid 2020.

Messi va donar ahir el seu suport a la candidatura de Madrid 2020. L’entorn del jugador argentí s’havia compromès a fer aquest gest però estava pendent de celebrar-se per un tema d’agenda. Avui, només aterrar a Buenos Aires on dissabte s’escollirà la ciutat organitzadora dels JJOO del 2020, Messi s’ha reunit amb la delegació del Comitè Olímpic Espanyol per fotografiar-se amb la bandera de la candidatura madrilenya al costat d’Alejando Blanco president del CO Espanyol.

“Estic con Madrid 2020″, “Creo que la candidatura té moltes possibilitats pel què significa per Madrid i per les seleccions que Espanya té en tots els esports” ha assegurat Messi.
Per tant, la premsa de Madrid abans de carregar contra el jugador del Barça s’hauria d’haver informat abans i saber que Messi havia compromès el seu suport que només estava pendent de quadrar les agendes però clar… ja sabem que disparar contra Messi és l’esport nacional de la premsa estatal.

Pin It

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>