Luis Enrique il·lusiona en la seva presentació.

Per @marsallorente. Avui ha estat el dia 1 del nou Barça de Luis Enrique. Les sensacions que ha transmès l’asturià el dia de la seva presentació no han pogut ser millors.

Ha donat una imatge de seguretat que només poden traslladar aquells entrenadors que coneixen bé la complexitat del Barça. No li fan por ni els “ismes” ni el difícil entorn que envolta a aquesta club.

L’asturià ha transmès positivitat, bon humor i molta energia a l’hora d’afrontar el repte de de reconstruir un equip campió en un temps rècord conscient que en el club blaugrana, en el què no hi ha anys de transició,  s’exigeixen èxits immediats. Sap millor que ningú que està en un club en el què no només és una obligació guanyar títols ja l’any vinent sinó que també sap que se li exigirà que l’equip faci un futbol ofensiu i atractiu.

Ha llençat una advertència molt clara als jugadors. Serà molt exigent amb la feina diària i qui no s’entreni bé no tindrà cabuda en el seu projecte. Com a exfutbolista que ha estat sap que la vida d’un jugador és molt curta i quan se t’acaba t’adones que l’has de gaudir treballant amb disciplina i compromís en cada entrenament.

BoBQJoWIIAAArZl

Luis Enrique s’ha mostrat un entrenador encantat de donar oportunitat als jugadors del planter als què els hi ha dit que els hi donarà oportunitats però només a aquells que demostrin fam, feina i ambició per lluitar per arribar al primer equip.

Respecte a les altes i les baixes no ha volgut donar massa pistes i només ha dit que admira a aquests jugadors però que com entrenador té l’obligació de avantposar l’interès col.lectiu i això suposa que no li tremolarà el pols alhora de prendre decisions.

En quant a noms propis ha dit que està encantat de tenir a Messi, el millor jugador del món, a la plantilla i que espera aconseguir recuperar la seva millor versió. De Xavi, que és un jugador meravellós però que abans de decidir sobre el seu futur vol parlar amb ell. Ha deixat la porta obreta a  la continuïtat de Mascherano al dir que “és el típic capità” i de Neymar ha assegurat que “es un jugador fantàstic”.

En fi, que Luis Enrique ha assumit el paper de líder perquè sap que no només ha vingut a fer d’entrenador sinó a convertir-se en un líder que s’ha de guanyar l’autoritat moral per revitalitzar un club deprimit.

Pin It

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>