Florentino, el millor president pel Barça

Florentino Pérez

En les seves dues etapes que sumades ha estat 10 anys presidint al Reial Madrid, Florentino Pérez, només ha guanyat 5 títols importants: 3 lligues, 1 Champions i 1 copa del rei, amb la possibilitat de sumar-ne una altra si l’equip blanc derrota a l’Atlético de Madrid en la final d’avui divendres.

5 títols en 10 anys és un bagatge molt pobre per un dels clubs més importants del món. I això que el propietari d’ ACS ha invertit una quantitat indecent de centenars de Milions d’euros en fitxar als millors jugadors del món endeutant l’entitat fins a les celles.
El fracàs de Florentino Pérez queda ben palès amb la inestabilitat que han tingut els seus projectes esportius. Durant el seus dos mandats han passat per la banqueta del Bernabéu 8 entrenadors en 10 anys: Vicente Del Bosque, a qui que li va agrair la conquesta de la Champions acomiadant-lo, Carlos Queiroz, Jose Antonio Camacho, García Remón, Wenderley Luxemburgo, López Caro, Manuel Pellegrini i Jose Mourinho.

De tots ells només podem dir que va triomfar un: Vicente Del Bosque, precisament l’entrenador més menyspreat per Florentino Pérez.
A més sota el seu mandat, els símbols del Madridisme han estat maltractats: Del Bosque, Camacho, Raúl, Casillas… mentre que el Barça ha viscut els millors anys de la seva història.

Son dades que haurien de fer reflexionar a l’afició del Madrid. Com pot ser que l’equip blanc porti tants anys naufragant i, en canvi, ningú qüestioni al president? qui per cert, no va haver-se d’enfrontar a ningú a les urnes en les darreres eleccions i sembla que tampoc haurà de fer-ho en els comicis que s’haurien de celebrar aquest estiu per falta d’alternatives opositores.

Això em provoca dues reflexions. La primera, és clar que si alguna cosa sap fer bé Florentino Pérez és tenir controlada a la premsa que mai s’ha atrevit a qüestionar-lo. I la segona, pel barcelonisme, Florentino Pérez és el millor president que pot tenir el Reial Madrid.

Pin It

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>