En defensa del Tata.

Per @marsallorente. És segur que els jugadors del Barça han afluixat i és possible que el Tata no hagi acabat de aclarir-se en alguns dels seus plantejaments però donem-li temps. El tècnic argentí ha demostrat que sap de futbol i la seva intenció és la d’adaptar-se a la filosofía de joc existent abans de la seva arribada.
Per tant, no té cap sentit no seguir confiant en ell.
És cert que no ha aconseguit inculcar alguns dels seus conceptes com recuperar la pressió alta, és veritat que pot ser s’estigui auto convencent que alguns dels seus plantejaments eren erronis com que l’equip ha de corre molts més metres perquè juga massa llarg. És evident també que aquests jugadors no saben jugar sense la pilota als peus i per tant no té sentit cedir-li al rival i esperar-lo en camp propi.
I tothom veu que el Barça ha de tornar a organitzar-se al voltant de la possessió de la pilota i utilitzar-la per fer una circulació molt més ràpida.
Però s’ha de seguir confiant en que el Tata també s’hagi donat compte de tot això en aquests 3 mesos escassos que porta.
Ni el Barça és ara un desastre total per haver perdut el primer partit desprès de 21, ni l’equip jugava tant a plaer com els seus resultats positius deien.
Em consta que en el vestidor hi ha proposta d’esmena, no només dels jugadors sinó també de l’entrenador. San mamés serà un bon examen que palesarà si s’han posat a fer els deures.
En una cara de la moneda hi ha l’actitud dels futbolistes i els dubtes de l’entrenador en l’altra no podem oblidar que a final de temporada els mateixos futbolistes van demanar 4 o 5 canvis a la plantilla i només s’ha fitxat Neymar. I que per alguna cosa Guardiola va marxar dient que s’havia de prescindir de 3 o 4 patums que ningú s’ha atrevit a tocar.
I segur que per transitar per la lliga espanyola aquestes deficiències no tenen conseqüències fatídiques però quan has de demostrar a Europa, no només que ets bo, sinó que ets el millor, aquestes errades de planificació poden resultar imperdonables.

Pin It

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>